söndag 24 maj 2015

Snart färdigt trädäck

Det går långsamt framåt med trädäcket, som spabadet ska stå på. Min man har skruvat allt golv. Idag har han också påbörjat båda trapporna. Jag tycker det ser jättebra ut! Det blir lite jobb varje helg, men min man har varit rätt sliten ett tag, så han får vara aktsam om sig. Det får ta den tid det tar, vi har ingen brådska!
 
Själv har jag påtat lite med blommor. Ännu har jag inte köpt några några, utan det är blomskott jag har planterat om. Men lite nya blommor kommer jag också köpa, bara jag tar mig tid.
 
Jag funderar på att sy nya överdrag till våra positionsstolar på altan. Jag tycker tyget i våra ser slitna ut. Jag har tröttnat också på det randiga tyget. Helst skulle jag vilja ha dyner i jeanstyg. Jag får väl kolla om det finns jeans att köpa på loppis. Kanske blir det för mycket jobb, det är trots allt sex dynor. Hm, får fundera.
Allt golv är på plats
  
Här har han förberett för ett trappsteg
Här är virket påskruvat på trappsteget man går på. Nu ska "sparklådan"" (vet inte vad det heter, men ni fattar va!) sättas dit också.
Är en riktig tant och älskar pelargoner
Här är flera av pappas orkidéer, som jag har bytt jord på. Jag råkar ha bra hand om orkidéer och har lyckats fått flera skott på dem jag har haft. Mina systrar har ingen hand med dem och ville därför att jag skulle ha dem. Egentligen tycker jag de är anskrämliga och att de bara är fina när de blommar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar