måndag 4 februari 2019

När man får stickningar i bröstet

Försov mig i morse, men bara så lite att jag med lite stress, hann i tid. Humöret var dock inte på topp. Tvärtom var jag på uselt humör och det släppte först vid lunchtid. Avskyr att vara på dåligt humör, det tar så mycket energi.

Promenad till och från jobbet och därefter var det dags för träning igen. I bänkpress blev det fler set och tyngre repetitioner, förutom de vanliga. Sen blev det excentriska knäböj igen. Jag har ju träningsvärk i baksida ben, sen i lördags och det kändes ändå värre under passet. I knäböjen kom de där obehagliga stickningarna i bröstet igen. Håller jag andan utan att jag tänker på det, tar jag i med bröstet? Är sportbh:n för trång, eller vad är det frågan om? Det känns som om jag skulle vilja brösta upp mig rejält efter varje set. Nåja, mysteriet fortsätter och jag kommer att lyfta oavsett, även om jag får en hjärtattack.

När jag kom hem från träningen, var det dags för snöskottning. Vi har liten garageuppfart att skotta, men trapporna upp till huset är trista skotta. Ja, skottning är ingen rolig aktivitet över huvud taget, men säkert bra träning.


Nu hägrar fåtöljen och min pocket, skönt att måndagen snart är över!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar