söndag 31 augusti 2014

Vilken dag!

Startade dagen med en promenad. Egentligen skulle jag ha sprungit, men jag vaknade med halsont. Det var mysigt att gå i solskenet. Som vanligt sökte jag mig till vattnet.

Vid elvatiden hämtade Kinna mig och så åkte vi till Loka. Vi åt en mycket god lunch och därefter badade vi bubbelpool. Så himla skönt och avkopplande! Något alla stressade skulle behöva.

När jag kom hem bestämde jag mig för att hälsa på pappa på lasarettet. Det är en speciell känsla att åka dit, doften i korridorerna, ljuden, trapporna med grindar för och så besöket. Besöket där man aldrig får vara privat. Andra patienters anhöriga lyssnar andäktigt på varje ord (upplever jag) och tittar helt ogenerat.

Pappa satt upp när jag och Steffie kom. När jag frågade om han kände igen mig, skakade han artigt på huvudet. Jag är din dotter Katarina, sa jag. Han tittade bara på mig och inte med någon igenkännande blick. Hela tiden satt en familj och betraktade oss och lyssnade. Ingen toppstund i mitt liv, kan jag säga.

När vi kom hem åt vi lasagne som min man lagat. Därefter åkte jag och tjejerna till Coop. En bok och Ben & Jerry glass, fick agera tröst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar